Hoppa till innehåll
OBS! BUTIKEN UPPHÖR. OBS!
- OBS! BUTIKEN UPPHÖR. OBS! -

Gemensam livebryggning lördag 25 april kl 10

På lördag arrangerar BrewGoat® nästa livebryggning direkt från våra lokaler vid Roslagsstoppet. Alla är välkomna att vara med via länk och brygga öl gemensamt med oss. Vi brygger utomhus så alla som önskar kan delta på plats, och samtidigt se till att hålla tillräckligt avstånd till varandra.

Czech it Out

Vi kommer brygga en tjeckisk pils som är ett Collab mellan David Broheim och BrewGoat®. Det är en pilsner som passar på våren och framåt sommaren som i vårt recept jäses på klassiskt vis - för de som vill vara med att brygga samma kit kan hitta det här. Alla är varmt välkomna att vara med och brygga via videolänk eller bara kika in på vad alla andra brygger under dagen.

Vi vet att många sitter fast hemma och på detta sätt hoppas vi kunna vara en bryggarkompis på webben. Lördag 25 april kl 10 kommer länken https://meet.jit.si/brewgoatlive vara aktiv, för att vara med via telefon så krävs en gratis app - som dyker upp när man klickar på länken. Eller så kan man vara med via webbläsare direkt från datorn.

Välkomna!