Skip to content
OBS! BUTIKEN UPPHÖR. OBS!
Free freight in Sweden on orders over 750 SEK and under 20 kg

Gemensam livebryggning lördag 16 maj kl 10

Lördag 16 maj arrangerar BrewGoat® nästa livebryggning direkt från våra lokaler vid Roslagsstoppet. Alla är välkomna att vara med via länk och brygga öl gemensamt med oss. Vi brygger utomhus så alla som önskar kan delta på plats, och samtidigt se till att hålla social distans till varandra.

Cymric Dragon Ale

Vi brygger en walesisk ale enligt recept av Jocke och Micke på BrewGoat®. Det är en klassisk ale med relativt låg alkoholhalt som passar väldigt bra som sällskapsöl nu på våren och till sommaren. Det kommer bli en fyllig och djupt kopparröd ale med balanserad karaktär och lite nötig karamellton. För de som vill vara med att brygga samma recept kan ni hitta kitet här. Alla är varmt välkomna att vara med och brygga via videolänk eller bara kika in på vad alla andra brygger under dagen.

Vi vet att många sitter fast hemma och på detta sätt hoppas vi kunna vara en bryggarkompis på webben. Lördag 16 maj kl 10 är länken https://meet.jit.si/brewgoatlive aktiv - för att vara med via telefon så krävs en gratisapp, som dyker upp när man klickar på länken. Eller så kan man vara med via webbläsare direkt från datorn.

Välkomna!