Hoppa till innehåll
OBS! BUTIKEN UPPHÖR. OBS!
- OBS! BUTIKEN UPPHÖR. OBS! -

Nyheter

RSS
 • Keg King Fermenter King Jr + Spundventil + Sytrådskit + Dr Doom Kölzch
  juli 13, 2020

  Sommarutlottning avslutad och vinnarna presenteras

  Tävlingen är avgjord!!!! Vi vill presentera vinnarna i sommartävlingen.Via lottdragning mellan de deltagare som kvalificerade sig har vi lottat fram följande vinnare: Plats 1.Niklas WikmanVinnare av en Keg King Fermenter King Jr + en Keg King spundventil 2 bar +...

  Läs nu
 • april 28, 2020

  Distansbryggningen 25 april

  Lördagen den 25 april arrangerade BrewGoat® den tredje gemensamma distansbryggningen från lokalerna vid Roslagsstoppet. Alla var välkomna att dyka upp och delta på plats, eller vara med via internet och brygga öl tillsammans med oss. Vi bryggde Czech it Out, en tjeckisk pils...

  Läs nu
 • Livebryggnignen den 4 april
  april 22, 2020

  Livebryggnignen den 4 april

  Lördagen den 4 april arrangerade BrewGoat® den andra gemensamma distansbryggningen från våra lokaler på Roslagsstoppet. Alla var välkomna att dyka upp och delta på plats, eller vara med via internet och brygga öl tillsammans med oss. Vi bryggde Mr Evils Black Cruzade – Cascadian Dark Ale, med rötterna från den nordamerikanska västkustens massiva bergsområden.

  Något som vi uppskattade riktigt mycket var att det var mångdubbelt fler som bryggde gemensamt med oss på distans den här gången än vid första träffen. Det tar vi som ett kvitto på att även detta var ett uppskattat och lyckat event, både vid våra lokaler på Roslagsstoppet och ute i landet.

  Läs nu
 • Live-bryggningen den 28 mars
  mars 29, 2020

  Live-bryggningen den 28 mars

  Lördagen den 28 mars arrangerade BrewGoat® en livebryggning direkt från våra lokaler på Roslagsstoppet. Alla var välkomna att antingen dyka upp och delta på plats, eller vara med via internet och brygga öl gemensamt med oss. Eventet blev en lyckad kick-off av våra nya lokaler vid Roslagsstoppet. Flera vana och blivande bryggare mötte upp på plats, och flera deltagare sågs koppla upp sig mot internetlänken för att delta en kortare eller längre stund på distans. Riktigt trevligt att kunna knyta ihop lite nya kontakter mellan hemmabryggare i Sverige.

  Läs nu