Hoppa till innehåll
OBS! BUTIKEN UPPHÖR. OBS!
- OBS! BUTIKEN UPPHÖR. OBS! -
DrHans The Beazt - American Brown Ale

Ölets dag 15 juli - bryggning och 20% rabatt på alla ingredienser

På ölets dag - onsdag 15 juli har vi öppet som vanligt, men med tillägget att vi även brygger mitt i veckan och att vi har 20% rabatt på alla ingredienser i den fysiska butiken. Kl 10.00 börjar vi rigga för att brygga utomhus utanför våra lokaler vid Roslagsstoppet. Alla är välkomna att delta på plats eller vara med via länk och brygga öl gemensamt med oss. Vi fortsätter naturligtvis hålla social distans till varandra.

Vi brygger en American Brown Ale från DrHans. Receptkit för The Beast - American Brown Ale hittar du här.  Alla är varmt välkomna att vara med och brygga via videolänk eller bara kika in på vad alla andra brygger under dagen. 

Onsdag 15 juli kl 10 är länken https://meet.jit.si/brewgoatlive aktiv - för att vara med via telefon så krävs en gratisapp, som dyker upp när man klickar på länken. Eller så kan man vara med via webbläsare direkt från datorn.

Utöver bryggningen vid våra egna lokaler på Roslagsstoppet deltar vi även på plats hos Väddö Bryggeri på deras event och brygger på deras Brygga

Välkomna!

Föregående artikel Ett skepp kommer lastat
Nästa artikel Keg King-leveransen har nått Rotterdam

Lämna en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

Nödvändiga fält