Hoppa till innehåll
OBS! BUTIKEN UPPHÖR. OBS!
- OBS! BUTIKEN UPPHÖR. OBS! -
Leveransen från Keg King är framme

Leveransen från Keg King är framme

Vår stora beställning från Keg King i Australien har äntligen nått vår butik vid Roslagsstoppet, avfart 189 E18 mot Norrtälje från Stockholm. Och som containern var fullastad med kvalitetsprodukter och godsaker för ölbryggare :-)

Vi håller fortfarande på och uppdaterar produktbeskrivningar, lagervärden osv och har samtidigt börjat distribuera alla pre-orders ni lagt under containerns två månader långa resa från Australien, via Malaysia och Singapore, Sri Lanka och Suez-kanalen, upp genom Medelhavet och efter Europas Atlantkust till Hamburg för sista omlastning innan lossning i Södertälje. 

Alla pre-orders packas och distribueras i ordningsföljd som de registrerades. De uppdateras med spårningsnummer så var och en kan följa sin egen leverans. Har man valt upphämtning i butik, får man en avisering när beställningen är färdig för avhämtning. Har man ändå vägarna förbi butiken under ordinarie öppettider, kan man kika in - så bör vi kunna packa ordern på plats om den ännu inte aviserats. 

Vi är otroligt nöjda med att det preliminära leveransdatumet höll och att tidiga pre-orders redan börjar levereras den här veckan, men vad vi är ännu nöjdare över är att kunna fortsätta leverera högkvalitativa produkterna från Keg King som testats för att hålla vad de lovar.

Föregående artikel Rapport från Livebryggningen 11 juli och Ölets dag den 15 juli
Nästa artikel Ett skepp kommer lastat

Lämna en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

Nödvändiga fält