Hoppa till innehåll
OBS! BUTIKEN UPPHÖR. OBS!
- OBS! BUTIKEN UPPHÖR. OBS! -
Container vessel Al Rawdah

Leverans av Keg King till Europa

Som vi har hintat om tidigare, så har vi lagt en stor order på Keg Kings sortiment - för att kunna erbjuda många av deras kvalitetsprodukter till Sverige och övriga Europa. Nu när leveransen äntligen har lämnat fabriken och lagret öppnar vi upp för er att kunna börja lägga förbokningar, då vi har förstått att det kommer vara ett högt tryck på produkterna när de kommer till oss.

På den här sidan kommer vi uppdatera så att man kan spåra var leveransen är, så att alla kan följa med och se när produkterna börjar närma sig. Det tar rätt lång tid att få en container skeppad över halva jordklotet - beräknat leveransdatum för stunden är månadsskiftet juli/augusti. Men vi hoppas naturligtvis att de ska komma lite tidigare än så. 

Hamnar som kommer passeras enligt den beräknade fraktrutten är bla Singapore, Hamburg och Södertälje där containern beräknas lastas om. Det tar ca två veckor mellan Melbourne och Singapore, sedan sätter färjan kurs mot Södertälje. Vi ser fram emot att få leverera högkvalitativa produkter som testats för att hålla vad de lovar.

 

 

Föregående artikel Livebryggningen den 13 juni
Nästa artikel Livebryggningen 16 maj

Lämna en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

Nödvändiga fält