Hoppa till innehåll
Keg King-leveransen har lämnat Colombo Sri Lanka

Keg King-leveransen har lämnat Colombo Sri Lanka

Äntligen ser vi vår stora beställning från Keg King i Australien lastas på det fantastiskt stora containerfartyget ONE Grus som avseglar från Singapore 27 juni. Förkortningen ONE står för Ocean Network Express och fartyget mäter 364 x 51 meter vilket ungefär motsvarar 3,5 fullstora fotbollsplaner som på ex Friends Arena efter varandra. På ONE Grus kan man lasta 14026 tjugofots-containers, vilket gör att fartyget räknas som ett Very Large Container Ship (VLCS). 

Ni som följer oss eller tar del av våra nyheter vet att leveransen varit på väg ett tag nu, men nu är nästa omlastning inte förrän i Hamburg. Det tar knappa fyra veckor för ONE Grus att ta sig till Hamburg innan omlastning till Södertälje. Och vi har ju nu öppnat upp generellt för pre-order för alla kunder, med extra nedsatta priser tom sista juni. Se till att lägga din order nu för att ta del av bästa priset. 

I den första nyhetsartikeln om leveransen kan man fortsätta spåra var leveransen är för att kunna se när produkterna börjar närma sig. Det beräknade leveransdatumet i månadsskiftet juli/augusti ser fortfarande ut att hålla.

Uppdatering 2 juli: ONE Grus lämnade Colombo, Sri Lanka och seglar ut mot Arabiska havet, på väg mot Suez-kanalen.

Vi ser fram emot att få leverera de högkvalitativa produkterna från Keg King som testats för att hålla vad de lovar.

Nästa artikel Livebryggning 11 juli

Lämna en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

Nödvändiga fält