Hoppa till innehåll
OBS! BUTIKEN UPPHÖR. OBS!
- OBS! BUTIKEN UPPHÖR. OBS! -
Keg King-leveransen har nått Rotterdam

Keg King-leveransen har nått Rotterdam

Äntligen ser vi vår stora beställning från Keg King i Australien lastas på det fantastiskt stora containerfartyget ONE Grus som avseglar från Singapore 27 juni. Förkortningen ONE står för Ocean Network Express och fartyget mäter 364 x 51 meter vilket ungefär motsvarar 3,5 fullstora fotbollsplaner som på ex Friends Arena efter varandra. På ONE Grus kan man lasta 14026 tjugofots-containers, vilket gör att fartyget räknas som ett Very Large Container Ship (VLCS). 

Ni som följer oss eller tar del av våra nyheter vet att leveransen varit på väg ett tag nu, men nu är nästa omlastning inte förrän i Hamburg. Det tar knappa fyra veckor för ONE Grus att ta sig till Hamburg innan omlastning till Södertälje. Och vi har ju nu öppnat upp generellt för pre-order för alla kunder, med extra nedsatta priser tom sista juni. Se till att lägga din order nu för att ta del av bästa priset. 

I den första nyhetsartikeln om leveransen kan man fortsätta spåra var leveransen är för att kunna se när produkterna börjar närma sig. Det beräknade leveransdatumet i månadsskiftet juli/augusti ser fortfarande ut att hålla.

Uppdatering 2 juli: ONE Grus lämnade Colombo, Sri Lanka och seglar ut mot Arabiska havet, på väg mot Suez-kanalen. 

Uppdatering 11 juli: ONE Grus har seglat över Arabiska havet i Indiska Oceanen och tagit sig upp i Suez-kanalen. Mitt på kanalen finns det en stor sjö som heter Bitter Lake vilket ju är ett passande namn :-)

Uppdatering 15 juli: ONE Grus har tagit sig genom Medelhavet och befinner sig utanför Spanien solkust söder om Malaga. Snart passeras Gibraltar innan man viker upp efter Portugals kust på väg mot Rotterdam. 

Uppdatering 20 juli: Det går snabbt att ta sig uppför västkusten av Europa. ONE Grus har nu angjort Rotterdams hamn som är en av de mest trafikerade hamnarna i välden, och den absolut största i Europa. Snart fortsätter man till Hamburg där omlastning kommer ske till det mindre fartyget Freya som kommer ta lasten till Södertälje.

Vi ser fram emot att få leverera de högkvalitativa produkterna från Keg King som testats för att hålla vad de lovar.

Föregående artikel Ölets dag 15 juli - bryggning och 20% rabatt på alla ingredienser
Nästa artikel Livebryggning 11 juli

Lämna en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

Nödvändiga fält