Brewzilla 65 liter är på ingång, självklart har vi den inom kort.

Brewzilla 65 liter är på ingång, självklart har vi den inom kort.

Letar du efter en fantastisk, lättanvänt system för att brygga 65liter?  Då är BrewZilla 65 liter svaret! Detta allt-i-ett bryggverk är nästa generation av Robobrews enheter och kommer med olika förbättringar av elektronik, komponenter, design och många andra aspekter. BrewZillas funktioner med inbyggda element för uppvärmning och kokning, programmerbart mäskningsschema och fördröjd start, en inbyggd pump för recirkulation, en vattentät kontrollpanel för inställning och övervakning av temperaturer, en avtagbar maltkorg  och en inbyggd tappöverföring. Den kompakta designen gör att den här enheten är enkel att förvara när den inte används.  Vill du inte brygga 65 liter? Inga problem! Nya BrewZilla fungerar lika bra för 20-30 liter, och med så mycket kraft, får du upp din temperaturer ännu snabbare.

Automatiskt stegmäskning!
En av de coolaste funktionerna i BrewZilla är möjligheten att programmera enheten med upp till 6 individuella temperaturer och varaktigheter så att du kan mäska exakt hur du önskar. Tryck bara på "S1-S6"-knappen för att välja det stadium du vill justera, och använd temp, tid och +/-knappar för att programmera din öl. Om du har mindre än 6 stadier i ditt mäskschema, programmera de steg du vill hoppa över med 00:00 på tiden och styrenheten kommer automatiskt att gå vidare till nästa steg. När alla steg är klara, kommer Robobrew signalera ett larm och hålla den sista inställda temperaturen.

De programmerbara stegen kan också användas för att ställa in en fördröjd start på upp till 23 timmar i förväg så att du kan få ditt vatten varmt och redo att gå när du kommer hem från jobbet eller vaknar på morgonen. För att göra detta, fyll enheten med vatten och programmera regulatorn med två steg. Steg 1 bör programmeras till en temperatur som är lägre än den ouppvärmda målbilden (så att elementen kommer att förbli avstängd), och varaktigheten bör programmeras för hur länge du vill försena. Sedan programmerar du steg 2 med önskad vattentemperatur och en varaktighet på 1-2 timmar, vilket ger Robobrew riklig med tid att värma upp, och ger dig en felmarginal om du trycker på snooze-knappen morgonen på bryggdagen.

Detta mycket kapabla 15 amperes bryggverk har över 3 kilowatt så att du kan nå upp till kok på nolltid. 220V krävs! BrewZilla har gjorts med ultra-låg wattdensitetelement, vilket innebär mindre karamellisering och gör också att denna enhet kan producera mycket ljus öl med väldigt lite maillardeffekt. Detta är också särskilt användbart för höga gravitationöl som kan få en viss grad av brännhet i andra elektriska bryggverk med högre wattdensitet.

Trippelelementet drivs av en enda 220 volt kontakt och enskilda brytare möjliggör mer kontroll över uppvärmningsprocessen. Elementen är 2000, 1000 och 500 watt för en kombinerad 3500 watt! Använd alla tre elementen när du behöver komma upp i temperaturen snabbt, antingen för att snabbt komma till din mäsktemp eller att snabbt gå från din mäsktemp till kokning. Använd endast ett av elementen när du vill hålla en önskad temperatur.

Inbyggd magnetisk drivpump finns för att enkelt återcirkulera vörten under mäskningen. Vi rekommenderar att använda silikonslangar med recirkulationsarmen. Detta ger dig mer kontroll över återcirkulation och du kan sedan använda pumpen för att överföra din vört till din Fermzilla.

Den digitala Kontrollpanelen gör det enkelt att se aktuell temperatur och ställa in den temperatur du vill ha. Du kan också ställa in en fördröjd start på upp till 23 timmar i förväg så att du kan få ditt vatten varmt och redo att gå när du kommer hem från jobbet eller gå upp på morgonen. Den digitala styrenheten är också vattentålig så oroa dig inte att spilla lite vatten, eller droppande ner på sidan. Denna controller är byggd för bryggning!

Bryggverket innehåller också en rostfri maltpipa med falskbotten så att du enkelt flytta från mäskning till att koka under din bryggdag. Maltpipan har ett handtag för att lyfta den ur  BrewZillan och flikar vid botten så att du kan ställa in maltpipan över systemet för att låta vörten rinna ut. Det har också fötter vid botten för att höja malt röret något från botten och bidra till att förhindra igensättning.

Den medföljande rostfria kylspiralen levereras med kala ändar så att du kan montera anslutningar just för din set-up.

Snart kommer vi släppa förköp och priser på detta fantastiska bryggverk.
För er som väljer att köpa en kombo av Fermzilla och Brewzilla utlovas något extra.

En kombo som vi anser blir svårslagen prismässigt och kvalitetsmässigt.

Självklart kan man boka en hos oss precis som med Fermzilla. 
Brewzilla 65 liter kommer att läggas ut i shoppen så fort vi har mer information från vår leverantör.

För er som beställer denna via oss kommer ett erbjudande att ingå.
Mer information inom kort.